About

Over Ma Belle Bijoux

Als het gaat over Ma Belle Bijoux, dan gaat het over mij! 

Dieneke // geboren in 1989 // Zeeuwse // ik ben getrouwd, en we hebben samen twee kindjes, een paard, een pony, 2 schapen, 2 konijnen en 7 kippen // in 2011 afgestudeerd als operatieassistente // hou van gezelligheid met mijn familie & vrienden, lekker eten, een goed wijntje of cappuccino  & tuinieren // dol op mooie edelsteen kraaltjes // crush voor mooie vintage spulletjes, zoals ovalen messing spiegels, ik struin graag marktplaats en instagram af voor de leukste vondsten // 

Het werk als operatieassistente heb ik zo'n 9 jaar gedaan. Na de geboorte van ons eerste kindje ben ik parttime gaan werken. Er kwam wat creativiteit naar boven en ben als hobby (wikkel)armbanden van leer gaan maken.
Al snel kreeg ik veel leuke reacties op mijn handgemaakte sieraadjes en kwam er vraag naar! Dit was zo ontzettend leuk en motiverend! Na een paar maanden ben ik, naast mijn werk op de OK, officieel met Ma Belle Bijoux gestart en al heel snel kwam de webshop online! Met veel liefde en
plezier ontwerp en maak ik de sieraden van Ma Belle Bijoux. Het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen vind ik erg belangrijk. Met jouw verhaal krijgt het sieraadje een betekenis en wordt dan ook echt jouw sieraad! 

Na geboorte van ons tweede kindje ben ik vanwege meerdere redenen gestopt met het werk op de OK. Ik investeer veel van mijn tijd en energie in mijn gezin en daarnaast richt ik me met veel plezier heel wat uurtjes op Ma Belle Bijoux. De leuke reacties en mooie bestellingen geven me energie en motivatie. Daar kan ik heel blij van worden!

Heb je vragen of wil je iets op maat of voor een speciale gelegenheid laten maken? Stuur e-mail naar  info@mabellebijoux.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel!

Liefs, 
Dieneke

© 2014 - 2022 Ma Belle Bijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel