Navigatie

Privacy Statement

Privacyverklaring

Ma Belle Bijoux vind jouw privacy belangrijk en zorgt ervoor dat jouw persoonsgegevens zorgvuldig worden behandeld! In deze privacyverklaring laten we zien welke gegevens we verzamelen als je onze website bezoekt, waarom deze gegevens worden verzameld en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van Ma Belle Bijoux. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Ma Belle Bijoux respecteert de privacy van alle gebruikers en zal alle persoonlijke informatie die je aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen.


Waar gebruiken wij de door ons verzamelde gegevens voor?
Wanneer je een bestelling plaatst bij Ma Belle Bijoux, wordt er gevraagd een aantal persoonlijke gegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de bestelling uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde server van Ma Belle Bijoux of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Welke soort gegevens worden door Ma Belle Bijoux verwerkt?

  • NAW-gegevens
  • E-mailadressen
  • Telefoonnummers
  • IP-adressen
  • Persoonlijke informatie m.b.t. het maken van persoonlijke sieraden
  • Overige persoonsgegevens welke je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie via Facebook, Instagram, e-mail of Whatsapp.
     


Persoonlijke sieraden
Voor het maken van de persoonlijke sieraden ontvangen wij door jouw verstrekte gegevens, afbeeldingen of foto’s. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het te maken sieraad.
 


Promotie
Indien we jouw sieraad willen gebruiken voor promotie op social media of als voorbeeld op de website, vragen we vooraf toestemming. Wil je dat een artikel verwijderd wordt op een van bovenstaande kanalen, neem dan even contact op!  



Cookies
Onze website maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Ma Belle Bijoux of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe de website wordt gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel namelijk:

  • MyStoreOnline: Gegevens die je invult tijdens het bestellen worden opgeslagen op de servers van onze verwerker MyOnlineStore. MyOnlineStore zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding
  • Social Media: Wanneer je Ma Belle Bijoux volgt op Facebook en/of Instagram, zijn de persoonlijke gegevens zichtbaar, waarvan jij wilt dat zichtbaar zijn. Dit is aan te passen bij het desbetreffende kanaal.
  • Whatsapp: indien je contact zoekt via Whatsapp zijn de persoonlijke gegevens zichtbaar, waarvan jij wilt dat zichtbaar zijn. Dit is aan te passen bij het desbetreffende kanaal.
  • Sisow: Wanneer je een bestelling plaatst en betaalt middels iDeal wordt er gebruik gemaakt van de webapplicatie van Sisow. Om de privacyverklaring te zien van Sisow, klik hier:  https://www.sisow.nl/

     

Bewaren van persoonsgegevens
Bewaartermijn
Ordergegevens blijven bewaard tot 7 jaar na het plaatsen van de order.
Persoonsgegevens worden bewaard tot maximaal 1 jaar na het laatste contact.


 

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Ook heb je het recht om de gegevens in leesbare vorm opgestuurd te krijgen. Je kunt het verzoek richten aan info@mabellebijoux.nl. We zullen jouw verzoek binnen 4 weken verwerken.
 

  • Aanpassen/uitschrijven communicatie:
    Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten verwijderen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
     
  • Cookies uitzetten:
    De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.



Autoriteit persoonsgegevens

Je hebt het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard hopen wij van harte dat dit niet nodig is en kun je ook eerst contact met ons opnemen om de klacht kenbaar te maken. Wij zullen onze uiterste best doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien je toch van mening bent dat Ma Belle Bijoux jouw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van Ma Belle Bijoux op jouw verzoek, dan heb je het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.



Vragen en feedback

Regelmatig wordt er gecontroleerd of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Ma Belle Bijoux
Provincialeweg 20
4431 NB ‘s-Gravenpolder
info@mabellebijoux.nl
0627440981

 

© 2014 - 2018 Ma Belle Bijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
We zijn er een weekje tussen uit! Tot 24/6! Shop nu met korting: vakantie10 Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.