Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Betaling
Ma Belle Bijoux verzendt uw bestelling na ontvangst van betaling. Dit kan na bevestiging van bestelling veilig via Ideal, Bancontact of PayPal.

Verzending
Uw bestelling wordt verstuurd in een stevige en veilige verpakking. De kosten van standaard verzenden zijn € 2,95. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor verzending met Track&Trace(brievenbuspakje). De kosten hiervan bedragen € 4,35. Boven een bedrag van € 50,00 worden in Nederland geen verzendkosten gerekend. Verzenden is voor eigen risico van de klant. De optie voor aangetekende verzending is aanwezig. Ma Belle Bijoux is niet aansprakelijk voor vermissing, schade of diefstal tijdens verzending naar de klant.

Afhalen
U ontvangt een email wanneer u de bestelling op kunt halen. Het totale bedrag dient vooraf betaald te worden, via Ideal, Bancontact of PayPal.

Retouren
Uw bestelling retour zenden is mogelijk binnen 14 dagen in originele verpakking(luchtkussenenveloppe of brievenbusdoosje). De retourzending wordt alleen geaccepteerd wanneer de producten in originele staat, onbeschadigd en niet gebruikt zijn. Voor verzending dient een email gestuurd te worden naar info@mabellebijoux.nl, met daarin aangegeven om welk product het gaat, ordernummer en de reden van terug sturen of ruiling. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Zodra het artikel in goede staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening gestort of een nieuw sieraad u toegestuurd.

Gepersonaliseerde sieraden kunnen niet geretourneerd worden. Bijv. slagletter tekst sieraden met eigen tekst, naam en/of datum of sieraden naar wens gemaakt.

Garantie
De unieke sieraden van Ma Belle Bijoux bestaan uit hoogwaardige materialen van designer kwaliteit. Omdat de sieraden van Ma Belle Bijoux uniek zijn, kunnen ze soms iets afwijken van de foto in de webshop. Het metaal dat gebruikt wordt voor de sieraden is geen edelmetaal. Daarom kunnen ze verkleuren door vocht en de pH-waarde van je huid. De sieraden van Ma Belle Bijoux hebben een garantie van 3 maanden.

De volgende criteria vallen niet onder garantie:
*vlekken (door parfum, haarlak, zeep, bodylotion, (transpiratie)vocht/water en de pH-waarde van je huid)
*beschadiging door vallen
*beschadiging door verkeerde gebruik
*normale natuurlijke slijtage

Tips
*bewaar je sieraad zorgvuldig wanneer je ze niet draagt
*poets zo nodig de delen van metaal, aluminium of zilver op met een zilverpoetsdoekje
*je sieraad blijft mooi door deze niet in aanraking te laten komen met parfum, haarlak, zeep, make-up, bodylotion en (transpiratie)vocht/water.
*draag je sieraad NIET in de douche, spa, zee of in het zwembad!

Bedrijfsgegevens
Ma Belle Bijoux
Provincialeweg 20
4431 NB 's Gravenpolder

Tel: 06 27440981
Email: info@mabellebijoux.nl

KVK: 60945265
IBAN: NL52RABO0184389

© 2014 - 2022 Ma Belle Bijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel