Afhalen, Verzenden, Retourneren en Betalen

Afhalen

Heeft u gekozen voor afhalen? U ontvangt een email wanneer u de bestelling op kunt halen. U kunt betalen via iDeal, Bancontact en PayPal.

Adres:
Ma Belle Bijoux
Provincialeweg 20
4431 NB 's Gravenpolder
Zeeland

 

Verzending

Omdat de sieraden handgemaakt zijn, is de levertijd normaal gesproken minimaal 5 werkdagen. Tenzij anders vermeld (op de home pagina) door drukte vanwege vele bestellingen of vakantie etc. Heb je je sieraad voor een bepaalde datum nodig? Noteer dit tijdens het bestelling in het vakje ‘opmerkingen’. Voor België: houdt er rekening mee dat de levertijd 3 tot 6 werkdagen langer is, vanwege de bezorgtijd.

Uw bestelling wordt altijd als cadeautje verpakt en vervolgens verstuurd in een luchtkussenenvelop. De kosten van het verzenden in luchtkussenenveloppe zijn € 2,95. Deze manier van verzenden is op eigen risico. Dit omdat we, nadat uw bestelling is verstuurd, uw zending niet kunnen traceren.

Uw kunt ook kiezen voor een brievenbuspakje á € 4,35. Uw bestelling wordt dan verzonden in een stevig brievenbusdoosje met track en trace code.

PostNL doet over het algemeen 1 tot 3 dagen over het verzenden.

Voor Belgie zijn de verzendkosten helaas erg prijzig geworden. Deze orders worden verzonden met DHL en ik neem hiervan een deel van de kosten voor mijn eigen rekening.

Boven een bedrag van € 50,00 worden in NL geen verzendkosten gerekend. 

 

Retourneren

Niet-gepersonaliseerde artikelen kunnen binnen 14 dagen in originele verpakking retour gezonden worden. De retourzending wordt alleen geaccepteerd wanneer de producten in originele staat, onbeschadigd en niet gebruikt zijn.

De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Stuur voor verzending een email naar info@mabellebijoux.nl, met daarin aangegeven om welk product het gaat, ordernummer, de reden van terug sturen en vermeldt uw bankgegevens voor het terugstorten van het aankoopbedrag.

Zodra het artikel in goede staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening gestort.

Wilt u het artikel ruilen? U kunt dan na het retour zenden uw nieuwe bestelling plaatsen via de normale bestelprocedure.

LET OP, nogmaals: artikelen die naar wens gemaakt zijn en gepersonaliseerde items(zoals sieraden met eigen tekst), kunnen niet geretourneerd worden. 


Betaling

Ma Belle Bijoux verzend uw bestelling na ontvangst van betaling op IBAN NL52RABO0184389038 t.n.v Ma Belle Bijoux.

Betaalmethoden: iDeal, Bancontact en PayPal.

© 2014 - 2021 Ma Belle Bijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel