Afhalen, Verzenden, Retourneren en Betalen

Afhalen

Heeft u gekozen voor afhalen? U ontvangt een email wanneer u de bestelling op kunt halen. U kunt betalen via iDeal, Bancontact en PayPal.

Adres:
Ma Belle Bijoux
Provincialeweg 20
4431 NB 's Gravenpolder
Zeeland

 

Verzending

Omdat de sieraden handgemaakt zijn, is de levertijd normaal gesproken minimaal 5 werkdagen. Tenzij anders vermeld (op de home pagina) door drukte vanwege vele bestellingen of vakantie etc. Heb je je sieraad voor een bepaalde datum nodig? Noteer dit tijdens het bestelling in het vakje ‘opmerkingen’. Voor België: houdt er rekening mee dat de levertijd 3 tot 6 werkdagen langer is, vanwege de bezorgtijd.

Uw bestelling wordt altijd als cadeautje verpakt en vervolgens verstuurd in een luchtkussenenvelop. De kosten van het verzenden in luchtkussenenveloppe zijn € 2,95. Deze manier van verzenden is op eigen risico. Dit omdat we, nadat uw bestelling is verstuurd, uw zending niet kunnen traceren.

Uw kunt ook kiezen voor een brievenbuspakje á € 4,35. Uw bestelling wordt dan verzonden in een stevig brievenbusdoosje met track en trace code.

PostNL doet over het algemeen 1 tot 3 dagen over het verzenden.

Voor Belgie zijn de verzendkosten helaas erg prijzig geworden. Deze bedragen €9,00. Deze pakketjes worden verzonden met DHL en ik neem hiervan een deel van de kosten voor mijn eigen rekening.

Boven een bedrag van € 50,00 worden in NL geen verzendkosten gerekend. 

 

Retourneren

Niet-gepersonaliseerde artikelen kunnen binnen 14 dagen in originele verpakking retour gezonden worden. De retourzending wordt alleen geaccepteerd wanneer de producten in originele staat, onbeschadigd en niet gebruikt zijn.

De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Stuur voor verzending een email naar info@mabellebijoux.nl, met daarin aangegeven om welk product het gaat, ordernummer, de reden van terug sturen en vermeldt uw bankgegevens voor het terugstorten van het aankoopbedrag.

Zodra het artikel in goede staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening gestort.

Wilt u het artikel ruilen? U kunt dan na het retour zenden uw nieuwe bestelling plaatsen via de normale bestelprocedure.

LET OP, nogmaals: artikelen die naar wens gemaakt zijn en gepersonaliseerde items(zoals sieraden met eigen tekst), kunnen niet geretourneerd worden. 


Betaling

Ma Belle Bijoux verzend uw bestelling na ontvangst van betaling op IBAN NL52RABO0184389038 t.n.v Ma Belle Bijoux.

Betaalmethoden: iDeal, Bancontact en PayPal.

Algemene Voorwaarden

Betaling
Ma Belle Bijoux verzendt uw bestelling na ontvangst van betaling. Dit kan na bevestiging van bestelling veilig via Ideal, Bancontact of PayPal.

Verzending
Uw bestelling wordt verstuurd in een stevige en veilige verpakking. De kosten van standaard verzenden zijn € 2,95. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor verzending met Track&Trace(brievenbuspakje). De kosten hiervan bedragen € 4,35. Boven een bedrag van € 50,00 worden in Nederland geen verzendkosten gerekend. Verzenden is voor eigen risico van de klant. De optie voor aangetekende verzending is aanwezig. Ma Belle Bijoux is niet aansprakelijk voor vermissing, schade of diefstal tijdens verzending naar de klant.

Afhalen
U ontvangt een email wanneer u de bestelling op kunt halen. Het totale bedrag dient vooraf betaald te worden, via Ideal, Bancontact of PayPal.

Retouren
Uw bestelling retour zenden is mogelijk binnen 14 dagen in originele verpakking(luchtkussenenveloppe of brievenbusdoosje). De retourzending wordt alleen geaccepteerd wanneer de producten in originele staat, onbeschadigd en niet gebruikt zijn. Voor verzending dient een email gestuurd te worden naar info@mabellebijoux.nl, met daarin aangegeven om welk product het gaat, ordernummer en de reden van terug sturen of ruiling. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Zodra het artikel in goede staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening gestort of een nieuw sieraad u toegestuurd.

Gepersonaliseerde sieraden kunnen niet geretourneerd worden. Bijv. slagletter tekst sieraden met eigen tekst, naam en/of datum of sieraden naar wens gemaakt.

Garantie
De unieke sieraden van Ma Belle Bijoux bestaan uit hoogwaardige materialen van designer kwaliteit. Omdat de sieraden van Ma Belle Bijoux uniek zijn, kunnen ze soms iets afwijken van de foto in de webshop. Het metaal dat gebruikt wordt voor de sieraden is geen edelmetaal. Daarom kunnen ze verkleuren door vocht en de pH-waarde van je huid. De sieraden van Ma Belle Bijoux hebben een garantie van 3 maanden.

De volgende criteria vallen niet onder garantie:
*vlekken (door parfum, haarlak, zeep, bodylotion, (transpiratie)vocht/water en de pH-waarde van je huid)
*beschadiging door vallen
*beschadiging door verkeerde gebruik
*normale natuurlijke slijtage

Tips
*bewaar je sieraad zorgvuldig wanneer je ze niet draagt
*poets zo nodig de delen van metaal, aluminium of zilver op met een zilverpoetsdoekje
*je sieraad blijft mooi door deze niet in aanraking te laten komen met parfum, haarlak, zeep, make-up, bodylotion en (transpiratie)vocht/water.
*draag je sieraad NIET in de douche, spa, zee of in het zwembad!

Bedrijfsgegevens
Ma Belle Bijoux
Provincialeweg 20
4431 NB `s Gravenpolder

Tel: 06 27440981
Email: info@mabellebijoux.nl

KVK: 60945265
IBAN: NL52RABO0184389038(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2022 Ma Belle Bijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel