Ketting Infinity

Vorige Artikel 5 van 59 Volgende

(Half)lange balletjes kettinkje van duurzaam metaal met initiaal/initialen van je kindje(s) of je geliefde♥ 

Je kunt kiezen uit een ketting lengte van 60 of 80 cm. Hoe deze lengte valt, is bij iedereen anders. Afhankelijk van je postuur en smaak is het maar net wat je wilt!

De ronde hangertjes hebben een doorsnede van 13 mm. Het gouden rondje is standaard beslagen met een infinity symbooltje. Op de zilverkleurige hangertjes komt een initiaal(standaard een hoofdletter) met hartje. Deze worden één voor één door mij in het metaal geslagen. De prijs is inclusief het gouden hangertje en 1 hangertje beslagen met initiaal. Meer hangertjes mogelijk. 

Wil je liever de hele ketting in goud? Dat kan ook :)

Je kunt kiezen uit 2 lettertypes:
overzicht lettertypes.jpg

Elk sieraad wordt met liefde handgemaakt. De letters en cijfers worden één voor één met de hand geslagen. Daardoor staan de letters niet altijd perfect naast elkaar. Elk sieraad is uniek!

Zo blijven ze mooi...
De handgemaakte sieraden van Ma Belle Bijoux bestaan uit duurzame en hoogwaardige materialen. De sieraden blijven mooi door NIET in aanraking te komen met parfum, haarlak, zeep, bodylotion en (transpiratie)vocht/water. Draag je sieraad NIET in de douche, spa, zee of in het zwembad!

© 2014 - 2021 Ma Belle Bijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel